רביולי במילוי פרמזן וגבינות

מצרכים:

1 חבילה של בצק רביולי מוכן ( או בצק לפסטה)
500 גר’ גבינת ריקוטה
250 גר’ גבינת פרמז’ן מגורדת
100 גר גבינת מוצרלה מגורדת
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מרדדים את בצק הרביולי על משטח עבודה מקומח וחותכים לרוחבו ל-4 ריבועים שווים.
  • על שני רבעי הבצק מניחים לרוחבו 5 כפיות מהמלית ולאורכו 5 כפיות מהמלית במרחקים שווים.
  • פורשים את הבצק על משטח עבודה חותכים לריבועים כאשר המילוי במרכז כל ריבוע.
  • בעזרת מזלג מהדקים היטב כל הריבוע בצדדים.
  • מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הרביולי למשך כ- דקה עד אשר הם צפים ומוציאים.
  • מפזרים גבינת הפרמזן מעל ומגישים חם.
  • ניתן להכין כל רוטב ולהוסיף את הרביולי מומלץ רוטב אלפרדו או רוטב של שמנת פטריות.
  • הרביולי שומרים בקופסא מקומחת.