מתכוני מנות ראשונות
מצרכים:
- 200 גר’ פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות
- 2 בצלים בינוניים, קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
- 3 כפות שמן זית
- 6 כפות מיץ לימון טרי
- מלח ופלפל לפי הטעם
- נייר פרגמנט או ניילון נצמד
הוראות הכנה:
- פורסים את הסלמון לפרוסות דקות. מניחים אותו בין שני ניירות פרגמנט מוברשים בכף שמן זית ומשטחים עד לעובי של 3 דפי נייר.
- מחלקים את הסלמון ל-4 צלחות ומכניסים למקרר.
- מערבבים את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל לרוטב.
- מפזרים את הבצלים מעל הסלמון ויוצקים את הרוטב.
- ממתינים 10 דקות ומגישים עם טוסטים או צנימים חמים.
בתאבון!
שתפו: