מתכוני מנות ראשונות

מצרכים:

  • 200 גר’ פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות
  • 2 בצלים בינוניים, קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 כפות מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • נייר פרגמנט או ניילון נצמד

הוראות הכנה:

  • פורסים את הסלמון לפרוסות דקות. מניחים אותו בין שני ניירות פרגמנט מוברשים בכף שמן זית ומשטחים עד לעובי של 3 דפי נייר.
  • מחלקים את הסלמון ל-4 צלחות ומכניסים למקרר.
  • מערבבים את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל לרוטב.
  • מפזרים את הבצלים מעל הסלמון ויוצקים את הרוטב.
  • ממתינים 10 דקות ומגישים עם טוסטים או צנימים חמים.
בתאבון!

שתפו: