מתכוני דגים
שרימפס ברוטב קטיפתי עם רוקפור
מצרכים:
- 400 גר’ שרימפס קלוף
- 100 גר’ קרם 15%
- 100 גר’ גבינת רוקפור
- כַּמוֹן
הוראות הכנה:
- שרימפס לזרוק על מחבת חמה ומטגנים קלות במשך 30 שניות – 1 דקה. יוצקים את השמנת לתוך המחבת, להוסיף כמון מעט ובוחשת, ומטגנים 3-4 דקות.
- לגרר על גבינת רוקפור פומפייה דקה ומוסיפים אותו השרימפס.
- מטגנים במחבת עם עוד כמה דקות, עד עד להמסה הגבינה.
- לשרת “הפגז” של עלי חסה גדול (הסה) עם כוס טובה של יין לבן.