מערבבים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, הסוכר, תמצית הווניל וריבת החלב במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפודינג ומערבבים שוב 2-3 דקות עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהתייצב.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את הקצפת לקערת הגבינות ומערבבים אותה פנימה בתנועות קיפול עד שמתקבל קרם סמיך ואחיד.
הרכבת העוגה:
מרפדית את התבנית בנייר אפייה. אם רוצים עוגה ממש רכה – טובלים את הפתי בר בחלב לכמה שניות. אם לא – מדלגים על הטבילה. מניחים בתחתית התבנית שכבת ביסקוויטים ומורחים אותה בקרם בעזרת כף או לקקן. חוזרים על אותה הפעולה עוד שלוש פעמים, ומסיימים בשכבה של קרם.
עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים לקירור של לפחות 3 שעות (עדיף לילה שלם).
לפני ההגשה מקשטים את העוגה בפירורי פתי בר בטעם קרמל ובתלוליות ריבת חלב, אם רוצים. שומרים במקרר בכלי אטום.