Img2186

הרמן

נקניק מסוג סלמי ששמו התקבל על שם מייסד החברה הרמן מניה. בזכות הידע והניסיון של צוות המפעל התקבל נקניק שאין לו מתחרים. הוא עובר תהליך עישון של 5 שבועות בחדר עישון מיוחד בהם הוא סופח את טעמיו. הוא מורכב מבשר באיכות הגבוהה ביותר ומתבלינים טבעיים המיובאים מרחבי אירופה. קשה לתאר במילים את טעמו של נקניק זה ולכן יש לטעום אותו כדי להבין לעומק את טעמו הייחודי.
מומלץ להגיש פרוס דק על פלטת נקניקים או על מצע של לחם איכותי בליווי יין משובח או קוניאק.

קטגוריה: .