פרושוטו חי

פרושוטו חי

מקורו של הפרושוטו הוא באיטליה. הנזירים האיטלקיים הם אלו שפיתחו במקור את המתכון המיוחד, כאשר הוא היה מורכב ממי גבינה ובשר חזיר טרי אשר הפכו אותו לרך ועסיסי. מתכון זה משוחזר היטב ע”י צוות המפעל הוותיק שלנו והתוצאה נפלאה, טעם עדין, מרקם שנמס בפה וניחוחות מעולים, כל אלו הופכים את הטעימה ממנו לחוויה בלתי נשכחת. באיטליה נהוג לפרוס את הפרושוטו לפרוסות דקות ולהגישו עם מלון או פירות עונה אחרים. כמו כן, מומלץ להגישו עם פסטה, פיצה, סלט וכדומה.אם ברצונכם לטעום ממעדן זה, כבר אין צורך לטוס עד איטליה – בואו ליהנות מהחוויה במעדני מניה.

קטגוריה: .