קסלר

קסלר

קסלר נעשה לפי מתכון גרמני מסורתי. בגרמניה היה נהוג להגיש אותו על מצע של כרוב כבוש עם תוספת של תפוח אדמה אפוי או אורז.במעדני מניה מעדן זה נעשה לפי אותה המסורת. בתהליך הייצור, הקסלר סופח טעמים מיוחדים ומקבל רכות ההופכת את הטעימה ממנו לבלתי נשכחת. אז אם ברצונכם ליהנות מאותה הרכות והעסיסיות המפורסמת, היא נמצאת בהישג יד ברשת מעדני מניה, ללא צורך לטוס לגרמניה או לבקר באולמות הבירה.ניתן להגיש על פלטת נקניקים או בתוך כריך עסיסי.

קטגוריה: .