shpikachki-b

שפיקצ’קי

לנקניקיות שפיקצ’קי שם ייחודי שניתן להן בשל הוספת חתיכות שומן (שפק) עסיסיות להרכבן.השומן העסיסי חתוך לקוביות והוא זה שמעניק טעם עשיר למעדן זה. ישנן דרכים רבות להכין שפיקצ’קי איכותי, לדוגמה לפי המתכון הצ’כי המסורתי: יש לחתוך את השפיקצ’קי משני הצדדים ולטגן אותו בשמן עמוק ולהגיש עם חזרת או חרדל. או לפי המתכון המזרחי: למרוח את השפיקצ’קי בתערובת של רוטב סויה ודבש, לפזר שומשום ולשים בתנור. לאחר 7-10 דקות תקבלו נקניקיות עסיסיות במיוחד.

קטגוריה: .