מתכוני מנות ראשונות

רכיבים:

מפסטרמה תוכלו להכין לארוחת ערב משפחתית או לשולחן החג חטיפים טעימים ובריאים.
במעדני מניה קנו פסטרמה לא שומנית, בקר או הודו. בשוק קנו שעועית ירוקה, סלק, גזר ושום.

הכנה:

  • את השעועית לשטוף במים קרים ולייבש. במחבת לחמם שמן, להוסיף פלחי שום ושעועית. להוסיף קצת מלח ולטגן כשלוש דקות. להעביר לניר סופג.
  • לחתוך סלק (לא מבושל) וגזר למקלות דקים.
  • על כל פרוסת פסטרמה להניח כמה חתיכות שעועית, גזרים וסלקים. לגלגל לרול.
בתאבון!

שתפו: