מתכוני בשר
מצרכים:
- 1.5 ק”ג סינטה בשר לבן עם עצם של מעדני מניה
- 6 כפות דבש דבורים טהור
- 4 כפות חרדל דיז’ון
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 שיני שום
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
- מערבבים את הדבש, החרדל, החומץ, השום ורוטב הסויה בקערה קטנה, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
- מזגגים באופן שווה על פני כל הבשר ולהשרות את הבשר במרינדה למשך שעתיים. מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, לא מכוסה, במשך כשעה וחצי.
- לאחר 30 דקות של אפייה, יש להשקות את הבשר מעת לעת ברוטב הדבש, עד אשר הוא מוכן.
בתאבון!
שתפו: