מתכוני סלטים

רכיבים:

  • 1 סלק לא מבושל
  • 1 גזר
  • 1 תפוח עץ ירוק
  • 4-5 פטיסונים כבושים
  • סלמי יבש
  • חופן אגוזי מלך
  • 1-2 קלמנטינות
  • 2 כפות שמן חמניות
  • קמצוץ מלח גס

הוראות הוראות הכנה:

את סלט הסלק, זה שנחשב למנת הדגל בכל שולחן החג בנובי גוד, לא חייבים להלביש במעיל פרווה. בטח לא בישראל. אפילו לא חייבים לבשל את הסלק, כדי לקשט את השולחן החגיגי עם סלט ססגוני. מה דעתכם על הסלט הזה – מסלק חיי, עם תפוח עץ ירוק, פטיסונים כבושים וסלמי יבש, ברוטב קלמנטינות עם אגוזים? גם בריא וגם טעים, גם ססגוני וגם חגיגי.

  • את הסלק החיי לחתוך לרצועות דקות וצרות. כך לחתוך גם את הגזר, תפוח עץ וסלמי. פטיסונים לחתוך לעיגולים דקים. לערבב את הכל בקערה. להוסיף שמן, מיץ קלמנטינות, מלח ואגוזים.
  • את הפטיסונים אני ממליצה לקנות במעדני מאניה של חברת ויטה. טעימים להפליא!
בתאבון!

שתפו: