מתכוני בשר

קורדון בלו – שניצלים עם גבינה ושינקן

מצרכים:

  • חזה עוף
  • פסטרמת שינקן
  • גבינת גאודה
  • ביצים
  • קמח
  • פירורי לחם
  • מלח

שוברים את הראש מה להכין לנובי גוד? רוצים משהו חגיגי ולא שגרתי? הנה לכם רעיון מספרי הקלאסיקה האירופאית – קורדון בלו – שניצלים ממולאים בגבינה ושינקן. כמה פשוט ככה טעים. במעדני מניה תמצאו חזה עוף טרי ואיכותי, גבינה ופסטרמה הכי טובה שיש. כן, וקחו על הדרך גם בקבוק שמן חמניות של חברת Sloboda. מעבר לכך שיש לו טעם מעולה, מדובר באחד השמנים הטובים ביותר לטיגון שלא נשרף ולא מעשן. זאת משום שהוא עובר הליך מיוחד של חימום וכתוצאה מכך מתקבל שמן צלול, ללא ריחות ועטמי לוואי.

הכנה:

  • קודם כל, בקשו מהקצב בסופר לחתוך לכם שניצלים יפים ורחבים. תגידו לו לקרודן בלו. בבית יש לשטוף אותם, לדפוק עם פטיש שניצלים ולהמליח משני הצדדים. אך היזהרו לא לחורר אותם על מנת שהמילוי לא יברח בטיגון.
  • על כל שניצל (רק על חצי שטח) הניחו פרוסת גבינה ומעליה פרוסת שינקן. סגרו עם החלק הריק של הבשר, כך שהמילוי לא יציץ מהצדדים.
  • בשלב הבא יש לטבול את השניצלים בקמח. לאחר מכן בביצה ואז בפירורי לחם. כשכל השניצלים יהיו מוכנים טגנו אותם במחבת עם שמן. 2-3 דקות מכל צד. לאחר מכן העבירו את השניצלים לתבנית אפייה מרופדת והכניסו אותם לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות לכ- 15 דקות.
בתיאבון ושנה אזרחית מוצלחת!

שתפו:

CLOSE
CLOSE