מתכוני פסטות
רביולי במילוי פרמזן וגבינות
מצרכים:
- 1 חבילה של בצק רביולי מוכן ( או בצק לפסטה)
- 500 גר’ גבינת ריקוטה
- 250 גר’ גבינת פרמז’ן מגורדת
- 100 גר גבינת מוצרלה מגורדת
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
- מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי עד לקבלת מרקם אחיד.
- מרדדים את בצק הרביולי על משטח עבודה מקומח וחותכים לרוחבו ל-4 ריבועים שווים.
- על שני רבעי הבצק מניחים לרוחבו 5 כפיות מהמלית ולאורכו 5 כפיות מהמלית במרחקים שווים.
- פורשים את הבצק על משטח עבודה חותכים לריבועים כאשר המילוי במרכז כל ריבוע.
- בעזרת מזלג מהדקים היטב כל הריבוע בצדדים.
- מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הרביולי למשך כ- דקה עד אשר הם צפים ומוציאים.
- מפזרים גבינת הפרמזן מעל ומגישים חם.
- ניתן להכין כל רוטב ולהוסיף את הרביולי מומלץ רוטב אלפרדו או רוטב של שמנת פטריות.
- הרביולי שומרים בקופסא מקומחת.
בתאבון!
שתפו: