מתכוני דגים

שרימפס ברוטב קטיפתי עם רוקפור

מצרכים:

  • 400 גר’ שרימפס קלוף
  • 100 גר’ קרם 15%
  • 100 גר’ גבינת רוקפור
  • כַּמוֹן

הוראות הכנה:

  • שרימפס לזרוק על מחבת חמה ומטגנים קלות במשך 30 שניות – 1 דקה. יוצקים את השמנת לתוך המחבת, להוסיף כמון מעט ובוחשת, ומטגנים 3-4 דקות.
  • לגרר על גבינת רוקפור פומפייה דקה ומוסיפים אותו השרימפס.
  • מטגנים במחבת עם עוד כמה דקות, עד עד להמסה הגבינה.
  • לשרת “הפגז” של עלי חסה גדול (הסה) עם כוס טובה של יין לבן.
בתאבון!

שתפו: