מבשלים בתנור את האוסובוקו עם מרינדת יין, מים ובירה כשלוש שעות בחום 180 מעלות.
במקביל מבשלים ירקות שורש כגון: גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה וכרישה. מומלץ להרטיב את האוסובוקו במהלך הבישול בנוזל הניגר ממנו.
10 דקות לפני שאוסובוקו מוכן יש להוסיף את הירקות המבושלים.
לאחר שהאוסובוקו מוכן מעבירים אותו לצלחת ביחד עם ירקות השורש, מוספים את הנוזל הניגר מהאוסובוקו במהלך הבישול , מקרמלים אותו עם רוטבי הטריאקי והברביקיו ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. בתאבון!