מתכוני מתוקים ומאפים

מצרכים:

  • 1 חבילה של בלינצ’ס גבינה של מעדני מניה
  • רוטב דובדבנים:
  • 1 צנצנת דובדבנים חמוצים ברוטב
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות שרי ברנדי

הוראות הכנה:

  • מכינים את הבלינצ’ס על פי ההוראות בגב האריזה.
  • מערבבים בסיר קטן את תכולת צנצנת הדובדבנים עם הסוכר, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה.
  • בתום חצי שעה יש לערבב את כפית הקורנפלור במים מחוץ לסיר, ורק לאחר מכן לשפוך את הנוזל ולהוסיפו לתבשיל, וכן להוסיף את הברנדי ותמצית הווניל.
  • לאחר כמה דקות כשהרוטב מסמיך ניתן לכבות את האש.
  • להגיש את הרוטב החם מעל הבלינצ’ס המוכנים.
בתאבון!

שתפו: