מתכוני סנדוויצ'ים

מצרכים:

  • פירות ים מיקס
  • לחם
  • שום
  • עגבניות
  • מלפפונים
  • בצל ירוק
  • בצל רגיל
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח ופלפל
  • אורגנו
  • חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

מי בעד לפנק את הגברים היקרים שלנו ואולי גם את החברים שלהם, במנה מונדיאל מושלמת? אני בעד! גם כי אני בעצמי רואה את המשחקים וגם כי אני בעצמי לא אסרב לארוחת ערב כמו במאסטר שף. ברוסקטות בניחוח שום, עם סלט מרענן ופירות ים. מפנקים – בהחלט תהיה המנה המנצחת של הערב.

את כל המצרכים קניתי במעדני מניה. גם ירקות, גם לחם ובמיוחד פירות שם. בגלל המבחר הענק, האיכות והמחירים. אפשר להשתמש בכל סוג של פירות ים. אני השתמשתי במיקס הכולל שרימפס, קלמרי וצדפות.

הכנה:

  • כל פרוסת לחם לשפשף עם שום טרי (רק את החלק העליון של הפרוסה) ולזלף מעליה כפית שמן זית. להכניס לתנור לכמה דקות, עד ההזהבה.
  • בשתי קערות להכין שני סוגי סלטים. אחד עם עגבניות חתוכות דק ובצל ירוק. אני גם הוספתי שזיפים. שני עם מלפפונים חתוכים דק ובצל רגיל. אפשר גם להוסיף עלי בזיליקום וצנונית. לתבל את הסלטים עם שמן זית, מלח ופלפל.
  • את פירות הים המופשרים לטגן במחבת על אש גבוהה במעט שמן זית עם פרוסות דקות של שום. כשלוש דקות. להוסיף מלח, אורגנו וכמה טיפות מיץ לימון.
  • על כל פרוסת לחם להניח כמה כפות של סלט, מעליו להניח פירות ים ולזלף על הכל מעט חומץ בלסמי.
בתאבון!

שתפו: