מתכוני מתוקים ומאפים
גלידת וניל ברוטב פירות יער
מצרכים:
- 1 ק”ג גלידת וניל
- 2 אריזות פירות יער קפואים
- 1 כוס מים
- ¼ כוס סוכר
- 1כף קורנפלור
- חופן עלי נענע לקישוט
הוראות הכנה:
- מכניסים לסיר את פירות היער הקפואים, את הסוכר והמים, ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב במשך 15-20 דקות.
- ממיסים את הקורנפלור בכוס עם מעט מים קרים, ומוסיפים באיטיות לרוטב פירות היער.
- מביאים את התערובת לרתיחה ומניחים לה להתקרר מעט.
- שמים גלידה בצלוחית ויוצקים מעליה את הרוטב החם, ומקשטים מלמעלה במעט עלי נענע.