מתכוני מתוקים ומאפים

מצרכים:

  • 1 ק”ג גלידת וניל
  • 2 אריזות פירות יער קפואים
  • 1 כוס מים
  • ¼ כוס סוכר
  • 1כף קורנפלור
  • חופן עלי נענע לקישוט

הוראות הכנה:

  • מכניסים לסיר את פירות היער הקפואים, את הסוכר והמים, ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב במשך 15-20 דקות.
  • ממיסים את הקורנפלור בכוס עם מעט מים קרים, ומוסיפים באיטיות לרוטב פירות היער.
  • מביאים את התערובת לרתיחה ומניחים לה להתקרר מעט.
  • שמים גלידה בצלוחית ויוצקים מעליה את הרוטב החם, ומקשטים מלמעלה במעט עלי נענע.
בתאבון!

שתפו: