מתכוני דגים

מצרכים:

  • 500גר’ סלמון מעושן פרוס
  • 100 גר’ קוויאר אדום
  • 300 גר’ קרם שמנת שום שמיר
  • ניתן להמיר את קרם שמנת בגבינה לבנה ולהוסיף שמיר ובצל ירוק קצוץ לפי הטעם.
  • עלי חסה (לקישוט)

הוראות הכנה:

  • שמים על הקצה פרוסת סלומון קרם שמנת ומורחים שכבה דקה לכל האורך, לאחר מכן מגלגלים את הפרוסה לרול.
  • כדי שהרול יעמוד כמו בתמונה, יש ליישר את הקצה ולהעמיד אותו על הצלחת.
  • מקשטים את החלק העליון עם קוויאר אדום.
  • מגישים על עלי חסה.
  • בתיאבון!
בתאבון!

שתפו: