מתכוני בשר

מצרכים:

  • חזה עוף גבינת מוצרלה
  • עגבניות מיובשות
  • תרד
  • בזיליקום
  • אורגנו
  • שום
  • שמן לטיגון
  • מלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

מהו השילוש הקדוש עבור האיטלקים? לא, זה לא מה שחשבתם, ויסלח להם האפיפיור. השילוש הקדוש עבור כל איטלקי הוא קודם כל עגבנייה, מוצרלה ובזיליקום. שלושת חומרי הגלם החשובים ביותר במטבח האיטלקי, המסמלים את שלושת צבעי הדגל הלאומי. ביחד הם יוצרים את הטעם המושלם מכולם, מלווה בארומה משגעת ורוך שמימי המוכר רק לאפיפיור.

רוצים לטעום? בשביל זה אין צורך להרחיק עד לאיטליה. כנסו למעדני מניה, קנו חזה עוף טרי ואיכותי, גבינת מוצרלה מעולה, עגבניות מיובשות, בזיליקום ותבלינים. המתכון עליי. רק אל תשכחו לספר לי איך היה. טוב?

  • תרד לשטוף היטב, להכניס אותו בקערה ולשפוך לתוכה מים רותחים. להמתין כשתי דקות ולסנן. כשהתרד יתקרר, לסחוט אותו היטב מהנוזלים.
  • את חזה העוף לחתוך באמצע לכדי יצירת כיס פנימי, אותו אחר כך נמלא במילוי. כל חתיכת חזה לטגן במחבת מכל הצדדים. להעביר לצלחת.
  • באותו שמן לטגן שום חתוך דק ועלי בזיליקום. להוסיף תרד, אורגנו ומלח. לטגן כשתי דקות נוספות. להעביר לצלחת לצינון.
  • את חתיכות העוף להמליח ולמלא במילוי של התרד. מעל המילוי לפרז כמה חתיכות של עגבניות מיובשות ומעליהן להניח פרוסות דקות של מוצרלה או כמה עיגולים קטנים של מוצרלה.
  • להניח את העוף בתבנית אפייה. לאפות בתנור כ- 20 דקות על 200 מעלות.
בתאבון!

שתפו: