מתכוני פסטות

מצרכים:

  • (לכ- 10 מנות)
  • 20 כפות פסטה “מקרושקי” של Maria Pasta
  • 150 גר’ גבינת צ’דר אנגלית
  • 2 כדורים גדולים של מוצרלה
  • 1/3 כוס חלב
  • מלח לפי הטעם
  • 5 נקניקיות עוף
  • 10 קוקוטים חד פעמיים

הוראות הכנה:

טעם של אגסים עם גבינה כחולה, זה אולי אחד הטעמים המשובחים ביותר במטבח הצרפתי. בטח, מי אם לא הצרפתים מבינים באוכל טוב? אולי רק האיטלקים או הרוסים, שאגב, בורכו בכישרון נדיר לשלב בין כל הטוב שיש בעולם לכדי יצירה אחת משחקי המונדיאל בעיצומם ובזמן שאוהדי הכדורגל שלכם כוססים ציפורניים מרוב המתח, כדאי שתכינו להם משהו טעים לנשנש. משהו כזה שלא רק ילהיב אותם אלא גם ישביע. ארוחת ערב אבל מפנקת יותר, טעימה יותר, גברית יותר… אז למה לא מק אנד צ’יז? אבל לא בצלחת כמו תמיד אלא בכוסות אישיים. עם פינוק כזה אפשר לקרוא לאורחים.

את כל המצרכים למתכון תמצאו במעדני מניה. מוצרלה טרייה, צ’דר נהדר ופסטה, בגודל שמתאים בדיוק למנה.

  • את הפסטה לבשל אל דנטה (שהיו כמעט מוכנים). להעביר למסננת, לשטוף במים קרים ולתת להם להתייבש.
  • לשפוך את הפסטה לקערה גדולה. להוסיף גבינות מגורדות, חלב ומעט מלח. לערבב.
  • את הפסטה עם הגבינה לחלק בין הקוקוטים ולכל אחד להכניס חצי נקניקיה.
  • לאפות בתנור בחום מקסימלי של 200-250 מעלות כ- 15 דקות, עד שהפסטה תזהיב.
בתאבון!

שתפו: