מתכוני בשר

מצרכים:

  • 1.5 ק”ג סינטה בשר לבן עם עצם של מעדני מניה
  • 6 כפות דבש דבורים טהור
  • 4 כפות חרדל דיז’ון
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • מערבבים את הדבש, החרדל, החומץ, השום ורוטב הסויה בקערה קטנה, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  • מזגגים באופן שווה על פני כל הבשר ולהשרות את הבשר במרינדה למשך שעתיים. מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, לא מכוסה, במשך כשעה וחצי.
  • לאחר 30 דקות של אפייה, יש להשקות את הבשר מעת לעת ברוטב הדבש, עד אשר הוא מוכן.
בתאבון!

שתפו: