מתכוני סלטים

רכיבים:

  • 1 חציל
  • מיץ לימון טרי
  • מלח
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

כבד דג שיבוט, אותו קניתי במעדני מניה, הוא לא רק מוצר טעים להפליא ובריא במיוחד. זה גם תוספת מפתיעה ומלהיבה לסלט חצילים. ללקק אצבעות. נסו בעצמכם. כי זה כל כך פשוט וטעים.

  • חציל לאפות בשלמותו בתנור בחום של 250 מעלות למשך כ- 40 דקות. להוציא מהתנור ולצנן.
  • לקלף את החציל מהקליפה, לחתוך לאורכו ולהוציא מיצים וגרגירים. את בשר החציל לחתוך על קרש לחתיכות קטנות. להעביר לקערה. להוסיף מיץ לימון טרי, מלח ועלי בזיליקום חתוכים דק.
  • לקערה להוסיף חתיכות של כבד דג שיבוט וכמה כפיות שמן, בו הוא נשמר. לערבב היטב תוך כדי שבירה עם הכף לחתיכות קטנות.
  • להגיש עם לחם.
בתאבון!

שתפו: