Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/705966.cloudwaysapps.com/ccwswupeda/public_html/wp-content/themes/iweb-shop/tpl.Recipe-post.php on line 13

Notice: Undefined variable: term in /home/705966.cloudwaysapps.com/ccwswupeda/public_html/wp-content/themes/iweb-shop/tpl.Recipe-post.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /home/705966.cloudwaysapps.com/ccwswupeda/public_html/wp-content/themes/iweb-shop/tpl.Recipe-post.php on line 21

Notice: Undefined variable: post_id in /home/705966.cloudwaysapps.com/ccwswupeda/public_html/wp-content/themes/iweb-shop/tpl.Recipe-post.php on line 22

מתכוני סלטים

מצרכים:

  • 2 קישואים חתוכים לקוביות גדולות וקלויות
  • קופסה של עגבניות שרי אדומות או כהות גדולות
  • פלפל אדום קלוי
  • פלפל צהוב קלוי
  • בצל סגול חתוכים לעיגולים
  • 12 עלי בזיליקום נקיים מגבעולים
  • 100 גר’ גבינת פטה עזים
  • כף שומשום
  • שמן זית
  • כף אורגנו

הוראות הכנה:

  • חוצים את העגבניות לרוחב
  • מוסיפים את הבצל עם שמן הזית ומערבבים
  • חותכים את הגבינה לקוביות ומוסיפים לתערובת
  • מוסיפים את הקישואים הקלויים ופלפלים, כף אורגנו וכף שומשום ומערבבים
  • רק לאחר שהתערובת מוכנה לפני אכילה יש להוסיף את עלי הבזיליקום ולערבב.

מתכון לקליית הקישואים:

  • לקחת תבנית של התנור לרפד בנייר אפייה , יותר קל מבחינת הניקוי לזרוק ישר לפח. לחצות את הקישואים לאורך ואחר כך לקוביות גדולות ולסדר בתבנית.
  • לחתוך את הפלפלים לחצות לאורך להוציא את כל המיותר באמצע (הגרעינים והלבן). חצאי הפלפלים לסדר בתבנית.
  • מראש להדליק את התנור ל180 מעלות כ 10 דקות קודם להכניס את התבנית ולאפות כ 20-30 דקות,
  • לבדוק עם מזלג שהקישואים ופלפלים רכים באמצע אך לא רכים מידי.
  • להכין מראש שקית ניילון ומיד אחרי קלייה להכניס פנימה את הפלפלים ולסגור, לשים בצד למשך 20 דקות.
  • מוציאים משקית ובקלות מקלפים וחותכים לקוביות.
בתאבון!

שתפו: