מתכוני בשר

מצרכים:

  • 4 כוסות רוטב ברביקיו
  • 4 כוסות רסק תפוחים
  • 2 קילוגרם ספייר ריבס
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • 3 בצלצלי שאלוט פרוסים דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • מערבבים בקערה את רוטב הברביקיו ורסק התפוחים. מניחים את הצלעות על נייר כסף, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ולאחר מכן מוסיפים את פרוסות הבצלצלים והשום מכל הצדדים.
  • לבסוף, מורחים את הצלעות ברוטב הברביקיו והתפוחים, מכסים בנייר הכסף, ומכניסים למקרר.
  • יש להשאיר את הצלעות במרינדה במקרר למשך 8 שעות, או למשך הלילה שלפני הצלייה.
  • מניחים את הצלעות בתוך נייר הכסף על הגריל לאחר ההשריה במרינדה, למשך שעה. לאחר מכן, יש להוציא את הצלעות מנייר הכסף ולצלות ישירות על הגריל למשך חצי שעה. בתאבון!
בתאבון!

שתפו: