מתכוני מתוקים ומאפים

מצרכים:

  • 1/2 בקבוק בירה קוזל כהה
  • 1/2 חבילת מרגרינה (או חמאה)
  • 1½ כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס רסק תפוחי עץ או תפוחי עץ מגורדים
  • 1 כוס דבש
  • 4 כוסות קמח
  • 1 שקיק אבקת אפיה
  • 1 כפית מכל אחד מהתבלינים: מוסקט, ציפורן, קינמון

הוראות הכנה:

מקציפים את הסוכר, הביצים והמרגרינה. מוסיפים לתערובת את התפוחים והדבש. בקערה נפרדת מערבבים את כל היבשים. מוסיפים לסירוגין את היבשים והבירה לתערובת הרטובים תוך ערבוב. מכניסים לתבנית אפייה משומנת ואופים כשעה ורבע בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות. לקישוט ניתן לפזר מעל העוגה שקדים מסוכרים.

בתאבון!

שתפו: