מתכוני דגים

מצרכים:

  • 50 גר’ גבינת גאודה
  • 400 גר’ שרימפס קלופים
  • 300 גר’ בצל ירוק קצוץ
  • 2 יח’ ביצה
  • 3 כפות קמח חיטה
  • כפית עמילן תירס (קורנפלור)
  • 2 כפות יין אדום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן צמחי לטיגון
  • ירק לקישוט (פטרוזיליה או כוסברה)

הוראות הכנה:

  • שוטפים את השרימפס ומערבבים עם היין, הבצל, המלח ופלפל.
  • משרים את השרימפס במרינדה למשך 30 דקות.
  • טורפים את הביצים, מוסיפים את הגבינה, הקורנפלור, הקמח ו-2 כפות מים.
  • מערבבים היטב את התערובת ומכניסים אליה את השרימפס המוכנים.
  • מטגנים את השרימפס בבלילה בשמן עמוק רותח עד להזהבה.
  • להגשה ניתן לקשט בעלי ירק כגון פטרוזיליה או כוסברה.
  • בתאבון!
בתאבון!

שתפו: