מתכוני בשר
מצרכים:
חומרים:
- 650 גר’ אוסובוקו לבן של מעדני מניה
- 2 כפות רוטב טריאקי
- כף 1 רוטב ברביקיו
- 2 יח’ גזר
- 1 יח’ שורש סלרי
- 2 יח’ שורש פטרוזיליה
- כרישה
למרינדה:
- שתי כוסות בירה
- 1 כוס יין אדום
- מלח, פלפל שחור, קייג’ן
- 1 כף סוכר
- קייג’ן
הוראות הכנה:
- יש לחמם את תנור לפני הבישול.
- מבשלים בתנור את האוסובוקו עם מרינדת יין, מים ובירה כשלוש שעות בחום 180 מעלות.
- במקביל מבשלים ירקות שורש כגון: גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה וכרישה. מומלץ להרטיב את האוסובוקו במהלך הבישול בנוזל הניגר ממנו.
- 10 דקות לפני שאוסובוקו מוכן יש להוסיף את הירקות המבושלים.
- לאחר שהאוסובוקו מוכן מעבירים אותו לצלחת ביחד עם ירקות השורש, מוספים את הנוזל הניגר מהאוסובוקו במהלך הבישול , מקרמלים אותו עם רוטבי הטריאקי והברביקיו ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. בתאבון!
בתאבון!
שתפו: