מתכוני בשר

מצרכים:

  • 650 גר’ פסטרמה הודו עגול או פסטרמה הודו מרובע של מעדני מניה
  • 400 גר’ ענבים שחורים ללא חצרנים
  • חצי כוס יין אדום יבש
  • שן שום טרי כתוש
  • 30 גר’ חמאה
  • עלי נענע לקישוט
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות.
  • לערבב את השום עם המלח והפלפל ולמרוח על הפסטרמה. מניחים על תבנית מרוחה בשמן ואופים במשך 20-30 דקות. יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
  • במשך 20-30 דקות. יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
  • את הנוזל הניגר מהבשר במהלך הבישול יש לצקת מחדש על הפסטרמה כל 5 דקות למניעת התייבשות.
  • מקשטים בעלי הנענע.
  • מומלץ להגיש את המנה עם אורז או תפוח אדמה.
  • בתאבון!
בתאבון!

שתפו: