מתכוני בשר
פסטרמה הודו עם ענבים של מעדני מניה
מצרכים:
- 650 גר’ פסטרמה הודו עגול או פסטרמה הודו מרובע של מעדני מניה
- 400 גר’ ענבים שחורים ללא חצרנים
- חצי כוס יין אדום יבש
- שן שום טרי כתוש
- 30 גר’ חמאה
- עלי נענע לקישוט
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
- יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות.
- לערבב את השום עם המלח והפלפל ולמרוח על הפסטרמה. מניחים על תבנית מרוחה בשמן ואופים במשך 20-30 דקות. יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
- במשך 20-30 דקות. יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
- את הנוזל הניגר מהבשר במהלך הבישול יש לצקת מחדש על הפסטרמה כל 5 דקות למניעת התייבשות.
- מקשטים בעלי הנענע.
- מומלץ להגיש את המנה עם אורז או תפוח אדמה.
- בתאבון!
בתאבון!
שתפו: