מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ומתגנים מכל צדדיו במחבת על אש גבוהה. מטגנים את הבצל והפטריות החתוכות במחבת. מרדדים את הבצק לגובה של 1 ס”מ ומברישים את קצותיו בביצה.
מניחים על הבצק את החומרים מסודרים בשכבות – פרוסות הבייקון קודם כל, שכבה של פטה כבד, פטריות ובצל ולבסוף את כל נתח הבשר.
בסיום סידור השכבות יש לגלגל את הבצק עם כל מרכיביו סביב נתח הבשר כך שיעטוף אותו מכל הצדדים.
את כל הרולדה המגולגלת יש למרוח בביצה ולבצע חתכים קטנים לאורכו, ולהניח אותו בתבנית משומנת כאשר קו הסגירה של הבצק נמצא מלמטה.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות, וממשיכים לאפות עוד 15 דקות נוספות בחום נמוך יותר של 170 מעלות.
בסיום, כאשר הבצק פריך ובעל גוון זהבהב, ניתן לחתוך לפרוסות ולהגיש.