מתכוני דגים
שרימפס בבלילה עם גבינת גאודה
מצרכים:
- 50 גר’ גבינת גאודה
- 400 גר’ שרימפס קלופים
- 300 גר’ בצל ירוק קצוץ
- 2 יח’ ביצה
- 3 כפות קמח חיטה
- כפית עמילן תירס (קורנפלור)
- 2 כפות יין אדום
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן צמחי לטיגון
- ירק לקישוט (פטרוזיליה או כוסברה)
הוראות הכנה:
- שוטפים את השרימפס ומערבבים עם היין, הבצל, המלח ופלפל.
- משרים את השרימפס במרינדה למשך 30 דקות.
- טורפים את הביצים, מוסיפים את הגבינה, הקורנפלור, הקמח ו-2 כפות מים.
- מערבבים היטב את התערובת ומכניסים אליה את השרימפס המוכנים.
- מטגנים את השרימפס בבלילה בשמן עמוק רותח עד להזהבה.
- להגשה ניתן לקשט בעלי ירק כגון פטרוזיליה או כוסברה.
- בתאבון!
בתאבון!
שתפו: