מתכוני דגים

מצרכים:

  • 1 קילוגרם שרימפס קלוף
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות רוטב צ’ילי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/4 צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חבילת שיפודי עץ

הוראות הכנה:

  • יש לערבב את כל מרכיבי המרינדה בקערה, ולאחר הערבוב להכניס את השרימפס ולהשרותם בתערובת למשך שעה – שעתיים.
  • לאחר ההשריה יש לשפדם על שיפודי העץ ולצלות על הגריל כמה דקות מכל צד, עד אשר נראה כי השרימפס עשוי היטב.
  • בתאבון!
בתאבון!

שתפו: