מבשלים את השרימפס, לסיר עם מים על האש, לזרוק פלפל, שמיר, עלי דפנה, מלח, להוסיף 50 גרם של יין לבן. מביאים לרתיחה ולזרוק חסילון. מכסים ומכבים את האש, לחכות 2 דקות ולאחר מכן להסיר את השרימפס.
מפזרים חלק הסלט המוגמר על הצלחת כדי להשיג גבעה קטנה. ואז מניחים פרוסת סלמון, זה להוציא את החלק הבא של סלט ומכסים בפרוסה נוספת של סלמון. מוכן לקשט את סלט השרימפס. הצורך למעלה כדי לסחוט את המיץ לימון, בוזקים שמן זית ומפזרים בצל קצוץ דק (דלקת הקשתית) או פטרוזיליה.