מתכוני פסטות

מצרכים:

  • שמן זית לטיגון
  • 750 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 3-6 שיני שום קצוצות
  • 1 קופסה עגבניות שלמות מקולפות
  • 1 קופסה רסק עגבניות

לתיבול:

  • חופן עלי מרווה טריים
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית בזיליקום
  • 5-4 עלי דפנה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 1/2 1 כפות אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

  • לחמם את שמן הזית במחבת. לטגן את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף.
  • להוסיף את הבשר ולבחוש עד שהוא מופרד היטב ושחום כולו. להוסיף את העגבניות ולמעוך אותן היטב. להוסיף את רסק העגבניות, לבחוש ולהביא לרתיחה. לתבל, להרתיח שוב, להעביר לאש נמוכה ולבשל כחצי שעה.
  • לתקן את התיבול לפי הצורך ולבשל עוד כ-20-30 דקות.
  • לקראת סיום הבישול מבשלים פסטה על פי הוראות ההכנה, מסננים את מי הפסטה ומערבבים עם הרוטב.
בתאבון!

שתפו: