עולם שלם של קולינריה פתוח לפניכם

טעמים, ניחוחות, צבעים וגוונים של אוכל משובח

בואו נתחיל
ברוכים הבאים למעדני מניה
חגיגה אחת גדולה של מעדנייה גדולה ליום יום ולאירוח מיוחד, הכל במקום אחד לאנשים שאוכל משמח אותם
mint

עולם שלם של קולינריה פתוח לפניכם עם מגוון של מוצרי איכות מיוחדים שלא תמצאו במקום אחר. טעמים, ניחוחות, צבעים וגוונים של אוכל משובח בחגיגת אחת גדולה של מעדנייה גדולה – מעדני מניה… ליום יום ולאירוח מיוחד הכול במקום אחד לאנשים שאוכל משמח אותם…

מתכונים של מניה

image-name

סינטה עם עצם ברוטב דבש



500גר’ סלמון מעושן פרוס
10000 גר’ קוויאר אדום
300 גר’ קרם שמנת שום שמיר
ניתן להמיר את קרם שמנת בגבינה לבנה ולהוסיף שמיר ובצל ירוק קצוץ לפי הטעם.
עלי חסה (לקישוט)

הוראות הכנה:

  • שמים על הקצה פרוסת סלומון קרם שמנת ומורחים שכבה דקה לכל האורך, לאחר מכן מגלגלים את הפרוסה
    לרול.
  • כדי שהרול יעמוד כמו בתמונה, יש ליישר את הקצה ולהעמיד אותו על הצלחת.
  • מקשטים את החלק העליון עם קוויאר אדום.
  • מגישים על עלי חסה.
  • בתיאבון!

מערבבים את הדבש, החרדל, החומץ, השום ורוטב הסויה בקערה קטנה, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מזגגים באופן שווה על פני כל הבשר ולהשרות את הבשר במרינדה למשך שעתיים. מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, לא מכוסה, במשך כשעה וחצי.
לאחר 30 דקות של אפייה, יש להשקות את הבשר מעת לעת ברוטב הדבש, עד אשר הוא מוכן.

גלילי סלמון עם קרם שמנת

500גר’ סלמון מעושן פרוס
100 גר’ קוויאר אדום
300 גר’ קרם שמנת שום שמיר
ניתן להמיר את קרם שמנת בגבינה לבנה ולהוסיף שמיר ובצל ירוק קצוץ לפי הטעם.
עלי חסה (לקישוט)

שמים על הקצה פרוסת סלומון קרם שמנת ומורחים שכבה דקה לכל האורך, לאחר מכן מגלגלים את הפרוסה לרול.
כדי שהרול יעמוד כמו בתמונה, יש ליישר את הקצה ולהעמיד אותו על הצלחת.
מקשטים את החלק העליון עם קוויאר אדום.
מגישים על עלי חסה.
בתיאבון!

image-name