מתכוני בשר

מצרכים:

  • 4 כרעיים או 6 שוקיים- עוף
  • 1 בצל
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס יין אדום מתוק
  • משמשים מיובשים
  • שזיפים מיובשים
  • צימוקים

הוראות הכנה:

  • מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
  • מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
  • מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
  • ומוסיפים את כל שאר החומרים.
  • מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.
בתאבון!

שתפו: