650 גר’ פסטרמה הודו עגול או פסטרמה הודו מרובע של מעדני מניה
400 גר’ ענבים שחורים ללא חצרנים
חצי כוס יין אדום יבש
שן שום טרי כתוש
30 גר’ חמאה
עלי נענע לקישוט
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות.
לערבב את השום עם המלח והפלפל ולמרוח על הפסטרמה. מניחים על תבנית מרוחה בשמן ואופים במשך 20-30 דקות. יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
במשך 20-30 דקות. יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
את הנוזל הניגר מהבשר במהלך הבישול יש לצקת מחדש על הפסטרמה כל 5 דקות למניעת התייבשות.