מפרידים את הקרפיון לפילטים. את הראש, העור והעצמות שהופרדו מכניסים לסיר עם סלרי, פטרוזיליה, 2 בצלים, גזרים, מלח, פלפל וסוכר.
מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל. בזמן הבישול טוחנים את הדג עם בצל, ביצים, קמח מצה, מלח ופלפל.
מכינים מהתערובת קציצות ומכניסים אותן לסיר עם ציר הדגים. מביאים שוב לרתיחה ולאחר מכן מבשלים למשך כשעה וחצי.
בסיום הבישול, יש להפריד בין הקציצות לציר, לשים את הקציצות על הצלחת ולהוסיף את הציר עד מחצית של הקציצות. לקשט בגזרים ולהכניס למשך הלילה. רצוי להגיש בתוספת חזרת.