מתכוני בשר
מצרכים:
- 4 כרעיים או 6 שוקיים- עוף
- 1 בצל
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפות דבש
- כף רוטב סויה
- כוס מיץ תפוזים
- רבע כוס יין אדום מתוק
- משמשים מיובשים
- שזיפים מיובשים
- צימוקים
הוראות הכנה:
- מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
- מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
- מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
- ומוסיפים את כל שאר החומרים.
- מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.
בתאבון!
שתפו: