In 1997 the Mania Group established a factory to produce meat and smoked sausage products in Rishon LeZion, considered one of the most advanced plants of its kind in the world.

The sophisticated production process enables the processing of a variety of meat products, almost without the need for human hand contact, and improves the quality, freshness and shelf life of the meat. The plant managers place an emphasis on increasing the lean content of the meat over the fat, thereby increasing the nutritional value of the products.

The production process takes place in large cooling rooms, at temperatures that prevent the development of germs and bacteria. The company places strong emphasis on maintaining especially high sanitary standards, under the strict supervision of food engineers who specialize in the quality assurance of food from the beginning of the production process to the end.haccp_m
mif

Mania Group complies with requirements of the Israel Standards Institute, Ministry of Health, and the Veterinary Services. In 2013 the plant was awarded certification for compliance with international quality control standards ISO 900 and HACCP.

 

The facility works with leading companies in the field of food and spices who provide the highest quality raw materials and spices from throughout Europe.

The production process is carried out using modern and advanced machines imported from Europe which comply with international quality control standards. Since 2001, the facility has also begun to produce dough products and pastries filled with a wide variety of flavors and fillings.

Mania Group specializes in the production of cured sausages (RAW) through a process of smoking and fermentation. This process, in which no catalysts or chemicals are used, is unique to Mania Delicatessens. This series of sausages has won several competitions held in Europe.

תקן איכות בינלאומי
במפעל של מעדני מניה נעשים פיתוחים טכנולוגיים באופן מתמיד המייעלים את תהליך הייצור. פיתוחים אלה משפרים ומגדילים את איכות הבשר, טריותו ואורך חייו. תכונותיו הבריאותיות מגדילות את ערכי הבשר על פני ערכי השומן ומעלות את הערכים התזונתיים שלו ברמה הבריאותית.

תהליך הייצור נעשה ע”י מכונות חדישות ומתקדמות המיובאות מאירופה, כל אלה עומדים בתקני בקרה ואיכות עולמיים.צוות המפעל המנוסה משקיע בייצור ופיתוח מוצרים חדשים ושמירה על איכותם. מעדני מניה עומדת בתקני איכות ובקרה מהמחמירים והמובילים בעולם.

מעדני מניה מקפידה לפתח באופן קבוע מוצרים חדשים אשר הינם ממובילי השוק. המוצרים החדשים תואמים לטעם המסורתי של יוצאי מדינות חבר העמים וכמו כן לטעם הישראלי. מעדני מניה עובדת עם חברות מובילות בתחום המזון והתבלינים אשר מספקות לה את חומרי הגלם האיכותיים ביותר ותבלינים מכל רחבי אירופה. בעקבות התפתחות החשיבה הבריאותית פותחו מוצרים חדשים המתאים לאנשים שאוהבים נקניק טוב ורוצים לשמור על בריאות תקינה.
מגוון ענק של מוצרים
כמו כן, מעדני מניה שומרת ומקפידה שכל הרכיבים של המוצרים יהיו טבעיים ומבוקרים. מוצרי המפעל נמצאים תחת בקרת איכות ונבדקים באופן קבוע ע”י מעבדות מובילות ומתמחות בתחומם. מעדני מניה משדרגת באופן מתמיד את איכות המוצרים ואת ערכם התזונתי ומתאימה את עצמה לטרנד הבריאות והסביבה הירוקה.

בנוסף לטכנולוגיות הפיתוח עובד המפעל על פי כללים סניטריים ושומר על טעמים ביתיים הנעשים מחומרים טבעיים. מעדני מניה מובילה בייצור הנקניקים המותססים (RAW), שנעשים בתהליך של עישון ותסיסה. כמו, מילנו, סרוולד רוסקיה ומגוון רחב בסדרה אשר בה אין לה כמעט מתחרים. כמו כן, משפרת החברה את מוצריה הקיימים ודואגת לחדש כל הזמן במוצרים חדשים.

למעדני מניה מפעל לייצור בצקים אשר בו היא מייצרת מגוון רחב של כיסונים הממולאים בבשר, גבינה ותפוח אדמה. בחודשים האחרונים התרחב מפעל הבצק והחל לייצר סדרה חדשה של בלינצ’סים ממולאים.