חדשות
חדשות
חדשות
חדשות
צ'יפס גזר אפוי עם פרמזן
לחמניות מקמח כוסמת עם פטה כבד וריבת דומדמניות
פטה כבד בסגנון צרפתי
חטיפי פסטרמה עם שעועית, גזר וסלק
חזה עוף אפוי ברוטב טחינה, עם עגבניות מיובשות, פלפל מתוק וזיתים
קורדון בלו – שניצלים עם גבינה ושינקן
רולדה עם גבינה, שמפניה ותבלינים
שיפודים מבשר לשון ברוטב טריאקי
שוקי עוף עם אורז, בטעם של אגדות אלף לילה ולילה
פאייה בסגנון תל אביבי
חדשות
חדשות
חדשות
סלט סלק עם סלמי ברוטב קלמנטינות עם אגוזים
סלט ירוק עם שימורי מולים מעושנים
מקלות בצק עם בייקון
סטה ברוטב בוטנים
סופלה שוקולד עם זפירים ודובדבנים
כדורי שוקולד עם מילוי קרים צ'יז וניל
כוסות פילו במילוי של סלמון מעושן, קוויאר אדום ופרושוטו
לזניה בטעם של פעם
מוס שוקולד לבן עם קרם ואוכמניות
מק אנד צי'ז עם נקניקיות
לשון בקר עם רוטב הולנדז עם גבינה, שמפניה וצלפים
כדורי תפוח אדמה מטוגנים עם דג מעושן ואפונה ירוקה
טירמיסו עם פטל שחור
חזה עוף ממולא בסגנון איטלקי
כדורי גבינה על מקל
טורט עם גבינות וסלמון
סלט טונה – 4 סוגים
סלט חצילים עם כבד דג שיבוט
מאפה סלמון עם דלורית וכרישה
LEGO-MANIA
כנפיים קריספיות ברוטב מתוק חריף
לזניה
רולדות בשר במילוי בייקון וגבינה
עוף קראנצ'י עם שעועית ירוקה
גלידת וניל ברוטב פירות יער
עוגת דבש עם בירה קוזל כהה
בלינצ'ס גבינה "מניה" עם רוטב דובדבנים
המבורגר שרימפס עם רוטב בוטנים וצ'יפס בטטה
הליבוט עם רוטב חמאה על פריקה עם תפוחי עץ ודובדבנים
אידרון מטוגן
ברוסקטות עם פירות ים
גאלט תפוחים עם ריקוטה וצימוקים ביין אדום
בסבוסת פירות (משמשים) עם מלבי ורדים
בגט צרפתי ארומטי עם סלט שפורטים
אוקונומיאקי – פנקייק יפני עם פירות ים
אגסים עם גבינה כחולה ופרושוטו
קלמרי וטבעות בצל בציפוי קריספי
בלינצ'ס עם חומוס
חדשות
נקניקיות וינה בלחמניה
כריך עם סלט שרימפס ברוטב קוקוס
יין חורפי מתובל בסגנון גליויין
עוגת פתי בר קרמל וגבינה
רביולי במילוי פרמזן וגבינות
רוטב בולונז בסיסי לפסטה
לזניה בשרית
סלט פסטה עם פטריות, בצל וברוקולי
פסטה ברוטב אלפרדו
סלט הרינג וסלק ברוטב ויניגרט תפוז
סלט עגבניות שרי וגבינה מוצרלה
סלט קיסר עם סלמון
סלט קישואים קלויים עם גבינת פטה עזים
פרושוטו עם מלון וכדורי מוצרלה
קרפצ'יו סלמון
ממרח סלמון מעושן וגבינה
משה בתיבה – נקניקיה עטופה בבצק
סביצ'ה שרימפס
פטה כבד עם ריבת בצל
קצפת חלבה ופקאן
[fullwidth background_color="#ffffff" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="viu"][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="hovio" id=""]
קצפת חלבה ופקאן
[/title][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="0" padding_bottom="0" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="tbs"][two_fifth last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="ik" id=""][/two_fifth][three_fifth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="coik" id=""][imageframe lightbox="no" lightbox_image="" style_type="none" hover_type="none" bordercolor="" bordersize="0px" borderradius="0" stylecolor="" align="center" link="" linktarget="_self" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" hide_on_mobile="no" class="tbcar" id=""] [/imageframe][/three_fifth][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="javn" id=""][two_fifth last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="puk" id=""][/two_fifth][three_fifth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="hrenj" id=""][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="prlmpn" id=""]
מצרכים:
[/title][fusion_text]הכנת הקצפת:
4 כפות סוכר לבן או 6-7 כפות אבקת סוכר500מיליליטר שמנת מתוקה להקצפה- 2 מיכלים
מצרכים להגשה:
בערך 200 גרם חלבה מסולסלת (שערות חלבה…) או חלבה מפוררת
4-5 כפיות סילאן
4 כפות פירורי פקאן סיני
4-5 כפיות טחינה גולמית
10-13 כוסות קטנות לקינוחים- אפשר חד פעמי[/fusion_text][/three_fifth][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="zipou"][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="prlmpn" id=""]
הוראות הכנה:
[/title][fusion_text]
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, בערך 3-4 דקות.
- טועמים את הקצפת ובמידה ורוצים יותר מתיקות ניתן להוסיף אבקת סוכר (לא סוכר רגיל).
מתחילים בהרכבת הכוסות:
- מפזרים מעט פירורי פקאן סיני יוצקים מעל בערך 2 כפות מהקצפת.
- לוקחים מעט מהחלבה ומניחים על הקצפת. מוסיפים חצי כפית טחינה גולמית.
- מפזרים מעל עוד קצת מהחלבה. לבסוף מקשטים ברבע כפית סילאן.
[/fusion_text][/fullwidth]
עוגת בישקוטים עם שוקולד מריר
[fullwidth background_color="#ffffff" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="viu"][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="hovio" id=""]
עוגת בישקוטים עם שוקולד מריר
[/title][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="0" padding_bottom="0" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="tbs"][two_fifth last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="ik" id=""][/two_fifth][three_fifth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="coik" id=""][imageframe lightbox="no" lightbox_image="" style_type="none" hover_type="none" bordercolor="" bordersize="0px" borderradius="0" stylecolor="" align="center" link="" linktarget="_self" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" hide_on_mobile="no" class="tbcar" id=""] [/imageframe][/three_fifth][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="javn" id=""][two_fifth last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="puk" id=""][/two_fifth][three_fifth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="hrenj" id=""][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="prlmpn" id=""]
מצרכים:
[/title][fusion_text]150 גרם בישקוטים
1/2 כוס ברנדי
2 מכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב תנובה
100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
1 מיכל שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן לעיטור
200 גרם שוקולד חלב מגורר[/fusion_text][/three_fifth][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="zipou"][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="prlmpn" id=""]
הוראות הכנה:
[/title][fusion_text]
- יום לפני ההגשה, מסדרים את הבישקוטים על תחתית התבנית ומזליפים עליהם את הברנדי.
- מכניסים לקערה את השמנת העמידה, הפודינג וניל והחלב ומקציפים לקציפה יציבה. מורחים על הבישקוטים ושומרים שעה במקרר.
- מכניסים לסיר את שני סוגי השוקולד והשמנת להקצפה ומחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס. מצננים כחצי שעה. יוצקים את תערובת השוקולד על הקציפה ושומרים במקרר למשך לילה. זורים מעל את השוקולד המגורר ומגישים.
[/fusion_text][/fullwidth]
עוגת גבינה ופירורים
עוגת גבינה עם ציפוי פירות יער
[fullwidth background_color="#ffffff" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="viu"][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="hovio" id=""]
עוגת גבינה עם ציפוי פירות יער
[/title][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="0" padding_bottom="0" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="tbs"][two_fifth last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="ik" id=""][/two_fifth][three_fifth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="coik" id=""][imageframe lightbox="no" lightbox_image="" style_type="none" hover_type="none" bordercolor="" bordersize="0px" borderradius="0" stylecolor="" align="center" link="" linktarget="_self" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" hide_on_mobile="no" class="tbcar" id=""] [/imageframe][/three_fifth][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="javn" id=""][two_fifth last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="puk" id=""][/two_fifth][three_fifth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="hrenj" id=""][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="prlmpn" id=""]
מצרכים:
[/title][fusion_text]תחתית:
150 ג' קמח
75 ג' חמאה
50 ג' סוכר
חלמון ביצה
מלית:
14 ג' (שקית) ג'לטין
רבע כוס מים קרים
500 ג' גבינה לבנה 5%
150 ג' (3/4 כוס) סוכר
500 מל' (2 קופסאות) שמנת לקצפת
כפית תמצית וניל
ציפוי:
אריזה של פטל קפוא (ניתן למצוא מבחר גדול של פירות יער קפואים בכל סניפי "מעדני מניה")
100 ג' אבקת סוכר[/fusion_text][/three_fifth][/fullwidth][fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="solid" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id="zipou"][title size="1" content_align="right" style_type="none" sep_color="" margin_top="" margin_bottom="" class="prlmpn" id=""]
הוראות הכנה:
[/title][fusion_text]
- מערבלים במיקסר עם וו גיטרה קמח, חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים. מוסיפים חלמון ביצה. לשים לבצק.
- משטחים את הבצק בתבנית בקוטר 24 ס"מ. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות. מצננים.
- ממיסים בכוס ג'לטין במים קרים ואח"כ במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה חלקה.
- מקציפים שמנת לקצפת עם הסוכר. מוסיפים תמצית וניל.
- מוסיפים את הגבינה בתנועות קיפול.
- מערבבים לתוך הבלילה את הג'לטין המומס ויוצקים על הבצק האפוי.
- מבשלים בסיר פירות יער קפואים עם אבקת סוכר ויוצקים על שכבת הגבינה.
- מקררים לפחות לילה במקרר לפני האכילה.
[/fusion_text][/fullwidth]